03.11.2021

Oleskeluluvat nyt! Mielenosoitus sisäministeriöllä 4.11. klo 12

Oleskeluluvat nyt – 6 vuotta odotusta on liikaa!

”Tulimme Suomeen 2015 ja pyysimme turvaa. 6 vuotta olemme pidättäneet hengitystämme ja odottaneet. 6 vuotta on epäinhimillisen pitkä aika, olemme väsyneitä odottamaan. Joillain meistä on lapsia, jotka ovat käyneet koulua Suomessa ja suomeksi viisi vuotta, joillain on lapsia jotka ovat syntyneet täällä. Osa meistä ei ole nähnyt perhettään ja lapsiaan vuoden 2015 jälkeen – myös meidän perheemme odottavat että saisimme oleskeluluvan. Joillain meistä on täällä työpaikka, toisilla ei ole turvapaikkabyrokratiasta työnteko-oikeutta. Me kaikki haluaisimme rauhallisen elämän Suomessa.  Antakaa meille oleskeluluvat nyt! ”

Mielenosoituksen järjestää yhteistyössä Vapaa liikkuvuus-verkoston kanssa joukko Suomesta turvapaikkaa hakeneita ihmisiä, jotka ovat väsyneitä odottamaan.

Kutsumme mukaan kaikki, jotka haluavat yhtyä vaatimukseen: ANTAKAA OLESKELULUVAT PITKÄÄN ODOTTANEILLE!

Aika: Torstai 4.11. klo 12

Paikka: Kirkkokatu 12, Helsinki