Tule mukaan Vapaa liikkuvuus -verkoston toimintaan tukemaan siirtolaisten kamppailuja oikeuksiensa puolesta!

Toimimme monin eri tavoin, joten kaikenlaiselle osallistumiselle on tarvetta – tapahtumien suunnittelemisesta paperittomien ja turvapaikanhakijoiden avustamiseen arjen kamppailuissa. Mukaan pääset lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kertomalla lyhyesti kuka olet ja miksi haluat mukaan.

Tue toimintaamme! Oikeudet ilman rajoja ry on Vapaa liikkuvuus -verkoston toiminnan tukemiseksi vuonna 2010 perustettu riippumaton yhdistys. Voit tukea toimintaamme joko liittymällä yhdistyksen kannatusjäseneksi tai tekemällä lahjoituksen. Käytämme lahjoitusvarat joko suoraan tukeen kuten oleskelulupamaksuihin, terveydenhoitokuluihin ja ruoka-avustuksiin tai kampanjointiin siirtolaisten oikeuksien puolesta.

Lahjoitukset teet helpoiten tilisiirrolla Oikeudet ilman rajoja ry:n tilille. Voit tehdä kertalahjoituksen tai lahjoittaa pienen summa kuukausittain (esim. 5-50 euroa). Käytäthän viitenumeroa. (Rahankeräyslupa: POL-2014-11006, 1.12.2014–30.11.2016).

* Saaja: Oikeudet ilman rajoja ry
* Tilinumero: Aktia FI03 4055 0010 7993 16
* Viitenumero: 33019

Pienikin lahjoitus auttaa paljon. Voit liittyä myös OIR:n kannatusjäseneksi – katso tarkemmat tiedot verkoston internetsivuilta: www.vapaaliikkuvuus.net.